Explora richt werkplaatsen Broekhuis Zeist in

De nieuwe werkplaats van Broekhuis Zeist langs de A28 is klaar voor gebruik. Explora richtte met Brekupa en EST de dertig werkplekken in met Slift stempelbruggen, twee rollenremmentestbanken en uitlijnapparatuur.

In deze werkplaats werken de Ford- en Volvo-monteurs van Broekhuis naast elkaar. Voor bedrijfswagens zijn speciaal zware hefbruggen geïnstalleerd, zodat ook deze goed geserviced kunnen worden.
Broekhuis Autoschade heeft ook een aparte werkplaats met tien werkplekken waarvan de meeste zijn voorzien van speciale Herkules autoschade hefbruggen.

Explora heeft onlangs ook voor bijna 30.000 euro de Hunter Hawk Eye Elite Premium geleverd aan ABI Autoservice, partner van het Profile Tyrecenter netwerk.

Gerard Kleverwal van de projectafdeling van Explora overhandigde aan werkplaatsmanager Hilhorst en aftersalesmanager Noordenbosch de benodigde papieren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *