Falken SUV-band verkrijgbaar

Na Azië en de VS is vanaf januari 2012 ook in Nederland de Falken FK453CC high performance SUV-band beschikbaar. Deze is vanaf januari verkrijgbaar in zestien maten, van zeventien tot twintig inch. Komende zomer verschijnt de FK453 ook voor personenwagens.

De band is uitgerust met een nieuwe zijwand en een groter maataanbod, het combineert de hogesnelheidsprestatie met stabiliteit, veiligheid en comfort. Deze combinatie dankt de band aan de hoog geladen siliciumsamenstelling en het harde loopvlak. Dit verbetert de grip en verlaagt de remweg op nat wegdek. De nieuwe bandconstructie maakt gebruik van met twee nylon versterkte lagen om het uitzetten van het loopvlak te minimaliseren. Daarbij optimaliseert de nieuwe ronde schoudervorm het contact met het loopvlak.

De FK453CC betekent meer grip op droog en nat wegdek en een verhoogde stuurreactie, verbeterde technische kenmerken en een geluidsreductie. Het afrolgeluid is verminderd door de rechte rib tussen de buitenste rechte groeven en zijdelingse schoudergroeven.

Falken werkt voor de productie van haar banden met het SUN-systeem. Daarmee kan men binnen vier weken 400 verschillende maten te produceren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.