AH Autoschade Herstel heeft binnen haar nieuwe strategie en structuur de eerste twintig nieuwe Associate Business Partners aangesloten. De eerste dertien van de in totaal twintig nieuwe schadespecialisten tekenden woensdag 14 december het contract waarmee zij toetreden tot de speciale samenwerking.

Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel, licht de aansluiting van de twintig partners toe: “De huidige krimpende schademarkt vraagt om een landelijk businessprogramma. In een speciaal partnership vormen de geselecteerde Associate Business Partners een sterk netwerk met een all-inclusive strategie. Hierdoor zijn we vernieuwend en een interessante partij voor verzekeringsmaatschappijen. Ik ben blij dat veel schadespecialisten de meerwaarde inzien van onze vernieuwende strategie. Het feit dat geen van de nieuwe Associate Business Partners eerder actief was voor een formule of keten maakt deze toetreding extra speciaal.”

Harold Koning, eigenaar van Houwing Autoschadeherstel uit Winschoten ondertekende als eerste het contract. “AH Autoschade Herstel zorgt dat ik een bredere klantenkring uit zowel de zakelijke als de particuliere markt kan bedienen. Daarnaast is het ICT-platform van CTA Consulting voor mij waardevol en profiteer ik nu van de slagkracht van The Alwaysbemobile Company”, aldus Koning. I-Motion wordt de basis van het nieuwe ICT-platform AH Autoschade Online 2.0, dat een efficiënte connectie biedt met verzekeraars en leasemaatschappijen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties