Fleetmatics opent vestiging in Nederland

Fleetmatics Group PLC, leverancier voor management-oplossingen voor commerciële wagenparken, opent een nieuwe vestiging in Nederland. Vanuit een nieuw kantoor in Utrecht neemt een salesteam onder leiding van Derek Bryan de verkoopactiviteiten in Nederland op zich.

Fleetmatics, dat in januari 2014 zijn intrede deed op de Nederlandse markt, werkte tot nu toe vanuit vestigingen in Londen en Ierland. Met het oog op het snelle succes in ons land besloot het bedrijf een lokale vestiging te openen. Hierdoor is de Nederlandse markt volledig lokaal te bedienen en kunnen klanten rekenen op persoonlijk contact. Fleetmatics is al langer actief in de Verenigde Staten en Australië, waar het gezien de afstanden in die landen veelal met online verkoopteams werkt. Verder is er recent ook uitgebreid naar Mexico, het eerste land in de Spaanstalige markt. Het bedrijf telt wereldwijd inmiddels negenhonderd medewerkers.

“Wij zijn erg enthousiast over het snelle succes in Nederland”, zegt Derek Bryan. “Ruim een halfjaar na de lancering van ons platform in Nederland is er al voldoende reden om hier een vestiging te openen. De Nederlandse markt is erg interessant voor ons, omdat fleetmanagementsystemen hier gemeengoed zijn. Klanten zijn er vertrouwd mee en wij zien volop mogelijkheden om de voordelen van ons platform goed voor het voetlicht te brengen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *