Focwa en MEC bundelen krachten

Vereniging Focwa Specialisten heeft een nieuw samenwerkingsverband opgezet met het Mobiel Erfgoedcentrum (MEC). Deze organisatie richt zich op het behoud van kennis en kunde die nodig is voor restauratie, onderhoud en bediening van mobiel erfgoed.

“Het vakmanschap van de bij Focwa aangesloten bedrijven is nog onvoldoende bekend bij het grote publiek. De samenwerking met het MEC zal zeker bijdragen aan het vergroten van deze bekendheid en tevens structureel bijdragen aan het behoud van kennis en kunde op het gebied van autorestauratie en bekleden”, aldus David de Glint, bestuurssecretaris van Focwa Specialisten.

Hans Visser, directeur Mobiel Erfgoedcentrum: “Er is onderzoek nodig om erfgoed innovatief te restaureren en daarmee veilig te stellen voor komende generaties. Behoudt het erfgoed van nu, het is de innovatie van vroeger. Focwa is in onze ogen de juiste partij om dit samen mee in te vullen, aangezien zij unieke kennis en vakmanschap in huis hebben.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *