Frank Tanke manager Autorola Nederland

Met ingang van 1 juni is Frank Tanke benoemd tot country manager van Autorola Nederland. Hij werkte hiervoor onder meer bij Chevrolet en Michelin. De 39-jarige Frank Tanke studeerde Business Economics aan de universiteit van Queensland in Australië en Bedrijfseconomie in Maastricht.

Van 2000 tot 2010 werkte hij in diverse functies bij Michelin. “In Engeland heb ik voor Michelin onder meer het winterbandenprogramma opgezet”, vertelt Tanke. “Tot dat moment waren winterbanden daar eigenlijk geen serieus product.”

Daarna werkte hij als country manager voor Chevrolet Nederland en Chevrolet België, initieel in een fase van opbouw van het merk en dealernetwerk. Na de sluiting van Chevrolet heeft Tanke bij Euromaster het volledige logistieke traject van banden in Nederland en Denemarken geoptimaliseerd.

Als country manager van Autorola in Nederland krijgt Tanke onder meer tot taak om het marktaandeel van de online autoveiling te vergroten. “Autorola biedt tal van creatieve tools aan zijn klanten”, zegt Tanke. “Het is een bedrijf waar Europees wordt gedacht. Wat we nu moeten doen is duidelijk naar de markt communiceren wat onze innovatieve producten, zoals Indicata, voor de remarketingsector in Nederland kunnen betekenen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.