Frank van Donk directeur bij Schadegarant en Glasgarant

Het bestuur van Schadegarant en Glasgarant maakt bekend dat Frank van Donk (43) per 17 augustus 2015 wordt benoemd tot directeur van Schadegarant en Glasgarant. Frank van Donk is sinds 2005 werkzaam bij Delta Lloyd, waar hij vanaf 2011 de functie van Manager Expertise Service Center vervulde.

Schadegarant is een samenwerkingsverband van 13 verzekeringsmaatschappijen. Hierbij zijn alle partijen aangesloten die autoschades voor verzekerden vakkundig en vlot kunnen herstellen. Stichting Schadegarant is in 1992 opgericht en werkt zonder winstoogmerk. Schadegarant heeft drie belangrijke doelen waar verzekerden van de Schadegarantverzekeraars baat bij hebben: hoge klanttevredenheid, verlaging van de schadelast en een efficiënt proces.

Glasgarant is sinds 2005 actief. Evenals Stichting Schadegarant werkt Glasgarant sinds de oprichting zonder winstoogmerk. Bij Glasgarant zijn alle partijen aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *