Free Parts naar AOD

Onderdelendistributeur Free Parts is overgenomen door Auto Onderdelen Depot uit Zoetermeer. Er was al een nauwe samenwerking tussen beide ondernemingen. Recentelijk nog verhuisde Free Parts van Nieuwegein naar het 8.500 vierkante meter grote AOD logistieke onderdelencenter in Zoetermeer.

AOD streeft er naar om op onderdelengebied een totaalleverancier te worden. Tot nu toe werd een beperkt leveringsprogramma slijtdelen geboden, op korte termijn zal het leveringspakket sterk worden uitgebreid, want AOD heeft de ambitie om totaalleverancier worden.

De overname van Free Parts is onderdeel van die groeistrategie. De eerder door Free Parts aangekondigde 6-daagse 24-uurs afhaalmogelijkheid (zondag 23.45 uur tot en met zaterdag 17.45 uur) van onderdelen blijft overigens gehandhaafd. Deze gaat 1 juli aanstaande in. Overigens kunnen alleen onderdelen worden afgehaald die eerst zijn besteld, er is namelijk geen 24-uurs baliebezoek mogelijk. Piet Verzuu: “Ik word binnenkort 71 en het wordt nu echt tijd om van mijn pensioen te gaan genieten. Ik kan terugkijken op een mooie carrière in de Nederlandse onderdelensector en wil nu privé gaan genieten van de leuke dingen in het leven.” De naam Free Parts blijft bestaan al krijgt het wel de toevoeging AOD.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.