Gami per direct over naar Fource

Johan Schaay, al een halve eeuw onderdelenhandelaar in hart en nieren, heeft de sleutels van zijn onderneming Gami Automaterialen in Arnhem – opgericht in 1968 – woensdag 25 oktober overhandigd aan de directie van onderdelendistributeur Fource.

De overdracht werd beklonken met een goed glas champagne. “En dat is terecht, want het overnameproces is prima verlopen”, aldus Schaay, die overigens tot medio maart volgend jaar bij Gami – sinds twee jaar al Full Fource-partner – betrokken blijft. “Ik ga nu nadenken over mijn pensioen. Eigenlijk ben ik daar nog niet aan toe. Bovendien wil ik graag het vijftigjarig bestaan van Gami nog in actieve dienst meemaken. Dat zal overigens op 1 maart 2018 het geval zijn.”

Continuïteit

In augustus dit jaar werd al overeenstemming bereikt om toe te werken naar de verkoop van Gami aan Fource. Schaay geeft aan dat in de sterk veranderende autobranche de continuïeit van zijn met veel bloed, zweet en tranen opgebouwde bedrijf Gami nu verzekerd is. Schaay: “Onder de vleugels van Fource kunnen we de slagkracht verder vergroten en de positie van Gami zelfs verder uitbouwen.” Johan van der Hoeven en Eric Jansen van Fource, stellen dat de sterke marktpositie van Gami in de regio Arnhem-Nijmegen en het ervaren 12 medewerkers tellende team van Gami een mooie aanwinst zijn voor Fource. Het Fource-netwerk bestaat naast de Full Fource partners, nu uit 91 eigen vestigingen. De champagne smaakte goed in Arnhem. Op de foto van links naar rechts Johan van der Hoeven van Fource, Gami-oprichter Johan Schaay en Eric Jansen van Fource.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen