Garage Jansen Hoogeveen Autoexcellent

Garage Jansen Hoogeveen is toegetreden tot Autoexcellent, de premium full service werkplaatsformule van GroupAuto Nederland. Het internationale concept richt zich op particuliere en zakelijke klanten en wordt ook in onder meer Duitsland gevoerd.

Met de toetreding van Garage Jansen komt het totaal in Nederland op vijf. De nieuwste deelnemer heeft met name B2B in het bloed zitten. Door de deelname echter aan de garageformule en de daaruit voortvloeiende commerciële, marketing- en technische ondersteuning wordt volgens mede-eigenaar Mark Westera de stap gezet om voor particulieren het alternatief te zijn voor de dealer. “Consumenten zien dat ze niet meer verplicht naar de dealer hoeven, maar ook uitstekend bij ons terecht kunnen voor auto onderhoud en reparatie met behoud van fabrieksgarantie. Ik verwacht dat wij, via aansluiting bij Autoexcellent veel meer waarde kunnen bieden aan al onze klanten. Niet alleen nu, maar ook in nabije toekomst.”

De tweede eigenaar van Garage Jansen, Jarno Nijmeijer, wijst op het belang van goed geschoolde monteurs en moderne, erkende apparatuur en gereedschap, gezien de toenemende complexiteit van auto’s. “Autoexcellent biedt volop support op gebied van techniek, opleidingen en marketing. Zaken waardoor wij ook in de toekomst een hoogwaardige service aan onze klanten kunnen blijven leveren.”

Sinds 2013 wordt de formule in Duitsland geëxploiteerd door de grossiersgroepen Coparts Autoteile GmbH en Select AG. GroupAuto Nederland heeft sinds september 2014 de exclusieve licentie voor Nederland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *