Gaston integreert Silver DAT

Gaston Software, leverancier van garage-managementsoftware in de cloud voor autobedrijven, heeft als eerste GMS-leverancier van Nederland Silver DAT calculate geïntegreerd in het pakket. Silver DAT calculate is daardoor nu gemakkelijker beschikbaar voor alle klanten van Gaston Software.

De klanten van Gaston Software hebben nu de mogelijkheid om Silver DAT calculate te gebruiken in het garagepakket. Ron Lelieveld, directeur van Gaston Software is blij met deze koppeling: “Door het integreren van Silver DAT calculate gaan wij steeds meer de breedte in met onze dienstverlening, een echt totaalpakket. Schades verwerken in ons softwarepakket past dan ook in onze visie om onderscheidend te zijn. Daarnaast is het een vaak gehoorde wens van veel van onze klanten.”

Jasper Verweij, Directeur DAT Nederland: “In de afgelopen periode hebben wij samen met Gaston Software gekeken hoe wij hun klanten meerwaarde kunnen bieden. Het laagdrempelige karakter van SilverDAT calculate stelt de gebruikers van Gaston Software in staat om professionele, op OE-normen gebaseerde schadebegrotingen te maken. Dit is geheel in lijn met onze visie en die van Gaston en de wensen van hun klanten. Eenvoudiger en sneller kunnen werken vanuit één systeem.”

Op uitnodiging van Gaston Software, zal VWE op hun stand aanwezig zijn met de DAT-productspecialisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.