Gaston Software voor en door garagisten

Op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg worden veel nieuwe producten gelanceerd, zo ook Gaston Software van Newmerce. Dit is online garagemanagementsoftware, wat in samenspraak met garagisten is ontwikkeld en geschreven door specialisten met uitgebreide branchekennis.

Met Gaston Software, opvolger van Infomobiel, kunnen zaken worden geregeld als het bestellen van onderdelen, een APK afmelden, het overnemen van kentekengegevens, werkorderadministratie, onderdelenfacturatie en klantenadministratie. Daarnaast bevat het koppelingen naar onder meer Mijngrossier en Aldoc. Ook zijn er uitbreidingsmodules beschikbaar voor de financiële administratie, voertuigenadministratie, planning en voorraadadministratie.

Gaston werkt volledig online. Via het internet is het mogelijk om vanaf elke gewenste plek in te loggen. Het maken van back-ups of het installeren van updates is niet nodig bij dit softwarepakket, dit gebeurt allemaal automatisch.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *