Geen oldtimerbeurs Automobielen 2020

Het evenement Oldtimerbeurs Automobielen dat op 31 oktober en 1 november zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd. De organisatie verwijst naar de nieuwe landelijke richtlijnen in verband met corona.

Volgens organisator Mark Albada Jelgersma heeft de Walk around the Jukebox in Autotron (10 en 11 oktober) laten zien dat een beurs veilig én goed kan verlopen. Enkele dagen later kwam de overheid echter met nieuwe beperkingen voor ontmoeting. Sindsdien bestaat volgens Albada Jelgersma grote onduidelijkheid over de spelregels voor een grootschalig evenement, zoals de Oldtimerbeurs Automobielen. “We zijn twee dagen bezig geweest om bij diverse instanties de gevolgen voor onszelf en onze bezoekers exact in kaart te brengen. Dat is niet gelukt. Hierdoor hebben we de lastige beslissing moeten nemen om de beurs niet door te laten gaan. Heel jammer, want we zaten lekker vol.” Het tweedaagse evenement (foto 2019) draait onder meer om gereedschappen, onderdelen of literatuur voor specifieke oldtimers. Wie een ticket heeft gekocht, krijgt het geld terug.

Eerder al annuleerde de beursorganisatie British Cars & Lifestyle, dat op 2, 3 en 4 oktober zou plaatsvinden in het Autotron.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *