Gekko lanceert bijtelling-app

Gekko lanceert een gratis ritten-app waarmee ondernemers automatisch de kilometerregistratie kunnen bijhouden volgens de eisen van de Belastingdienst. Ondernemers die voor hun werk een auto gebruiken kunnen hiermee hun gereden kilometers makkelijker registreren.

De Gekko ritten-app is een nieuwe, intuïtieve app voor kilometerregistratie. Die kan op twee manieren: per rit de smartphone inschakelen en automatisch de route tracken, of achteraf gemakkelijk het aantal gereden kilometers invoeren. In dat laatste geval kan de ondernemer ook berekenen of het aantal opgegeven kilometers wel klopt met de snelste route. Daarnaast kan de app ook trein- en fietsreizen tracken en ritten aan verschillende klanten of projecten toewijzen zodat men deze later kan doorberekenen aan de klant.

“We wilden een rittenregistratie app ontwikkelen die soepel aansluit en integreert bij andere onderdelen van je online administratie. Zo kun je je gehele rittenregistratie gemakkelijk combineren met de complete online administratie van Gekko”, zegt hoofdontwikkelaar Chema Valle. De nieuwe ritten-app is onderdeel van het gehele Gekko-systeem waarmee kleine ondernemers via mobiele en online applicaties gratis bonnen kunnen scannen, uren en facturen kunnen bijhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.