Glasgarage Den Haag op twee

Glasgarage heeft deze week twee vestigingen in Den Haag geopend. Ondernemers Joost Den Elzen (Den Haag Centrum) en Marco van Wingerde (Den Haag Forepark) geven aan met de formule te willen groeien in professioneel autoruitherstel.

“Omdat Glasgarage inmiddels met de meeste verzekeraars afspraken heeft gemaakt en vanwege het grote aantal vestigingen, wordt Glasgarage steeds bekender. Onder de vlag van Glasgarage kan ik mijn bestaande klanten nog beter van dienst zijn”, aldus Den Elzen.

Het netwerk van de autoruitherstelformule wil overal een Glasgarage dichtbij. Leo Smid, commercieel directeur van Glasgarage: “Automobilisten met ruitschade hoeven dan niet ver te rijden om dit te laten repareren of om een ruit te laten vervangen. Bovendien beschikken wij over meer dan zeventig mobiele units om klanten ook ter plekke van dienst te zijn.”

Overigens gaat Glasgarage binnen één jaar al haar vestigingen eenduidig herkenbaar te maken met een nieuwe uitstraling. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *