Glasgarage in Europees netwerk

Glasgarage treedt toe tot The Automotive Glass Professionals, een Europees samenwerkingsverband van professionele autoruitherstelketens. Hiermee kunnen klanten van Glasgarage voortaan in het buitenland terecht bij gelijkwaardige partijen in geval van acute ruitschade.

Emil Voorhorst, directeur Glasgarage: “Alle partners in het netwerk delen onze visie over het beperken van de schadelast en het leveren van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op deze manier zijn de Europese partners een verlengstuk van Glasgarage en omgekeerd. Klanten kunnen bij ruitschade in het buitenland gewoon ons callcenter bellen. Door de samenwerking met andere Europese callcenters kunnen we vervolgens de klant snel ter plaatse een oplossing bieden. Een bijkomend voordeel is dat de administratieve afhandeling op de gebruikelijke wijze via Glasgarage plaatsvindt.”

Na toetreding van de Nederlandse ruithersteller bestaat het netwerk uit 1.200 vestigingen en 2.300 mobiele servicepunten. The Automotive Glass Professionals zijn actief in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *