Goed eerste kwartaal Valeo

Fabrikant van onderdelen en groothandel Valeo heeft een goed eerste kwartaal achter de rug. De omzet steeg met 11 procent tot 3,1 miljard euro. De groei werd vooral in China (34 procent) gerealiseerd.

Jacques Aschenbroich, Valeo’s CEO: “Dankzij onze prestaties op de OE-markt (een groei van 13 procent, 9 procentpunten meer dan de wereldmarkt) en de aftermarket (4 procent groei) bouwt Valeo voort op het momentum van de tweede helft van 2013 en kan het een omzet melden van 3.112 miljoen euro in het eerste kwartaal, een groei van 11 procent op een like-for-like-basis. Deze resultaten laten zien dat we in staat zijn de markt in alle productieregio’s en alle Business-groepen achter ons te laten en weerspiegelen de groeitrend voor wat betreft het ordervolume van de Groep gedurende de afgelopen drie jaar én de kracht van het Valeo-groeimodel.”

Valeo Service brengt een uitgebreide reeks producten op de markt die bestemd zijn voor autodealers, distributeurs van losse onderdelen, en onafhankelijke reparateurs in meer dan 100 landen verspreid over de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *