Gouden RAI Wiel naar Balkenende

Tijdens de tiende editie van het RAI Mobiliteitsdiner in Den Haag heeft Jan Peter Balkenende de RAI Mobiliteitsprijs Het Gouden RAI Wiel in ontvangst mogen nemen. De oud-premier heeft de prijs gekregen vanwege zijn rol als aanjager en inspirator voor de vakministers van infrastructuur en milieu.

Roelf de Boer, algemeen voorzitter RAI Verenging, heeft deze avond gesproken over het gestrande project Anders Betalen voor Mobiliteit. De complexiteit van de materie, het gebrek aan regie, de eenzijdige communicatie, de rigide regelgeving en het gebrek aan tijd zijn als redenen naar voren gekomen in een onderzoek naar het falen van het project.

Bijna alle aanwezigen in de zaal waren van mening dat er vroeg of laat toch een systeem ingevoerd zal moeten worden, dat het gebruik van de weg beprijst. In een reactie op de discussie zei Balkenende: “Als we niets doen aan het beprijzen van weggebruik, dan kunnen we het bereikbaarheidsprobleem in ons land niet oplossen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *