Groen onderhoud en schadeherstel

Blij dat ik Rij introduceert ‘groene’ offertes voor auto-onderhoud en autoschade. Daarmee wil de stichting meer duurzaam onderhoud en herstel aan auto’s zien te bewerkstelligen. Met het concept van Blij dat ik Rij kunnen autobezitters offertes opvragen en onderhoud gunnen aan erkend duurzame autobedrijven, maar ook kiezen voor reparaties met gebruikmaking van gebruikte onderdelen.

Hergebruik van auto-onderdelen belast het milieu het minder. Daarom heeft Blij dat ik Rij samen met zoekmachine Onderdelenzoeker.nl de handen ineen geslagen om groene reparaties door garagebedrijven beter vindbaar en bereikbaar te maken voor consumenten.

Benno Nekeman, voorzitter van de Stichting Blij dat ik Rij: "Bij duurzaamheid gaat in de mobiliteitsbranche alle aandacht uit naar nieuwe auto’s. Dat is onterecht. Ook gebruikers van bestaande auto’s willen graag bijdragen aan en groenere wereld. Voordeel is dat men door deze ‘groene’ reparaties ook nog eens goedkoper uit kan zijn."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.