Group Auto in het nieuw(s)

De opening van het nieuwe hoofdkantoor van Group Auto Nederland maandagavond in Eemnes, luidt een volgende groeifase in. De 39 aangesloten onafhankelijke grossiers in ons land realiseren een geconsolideerde jaaromzet van bijna 180 miljoen euro. “Een sprong naar de toekomst”, zo formuleert directeur Freek Blekxtoon het van het inmiddels twintig jaar jonge Group Auto Benelux.

De afgelopen jaren heeft Group Auto het groeipad met een duidelijke focus op de diagnostische ondersteuning (Diagnosexpert) afgelegd. Daar wordt nu een eigen trainingscentrum aan toegevoegd. “Daarbij werken we nauw samen met Exponentia, GMTO, maar ook extern met Electude en ATG. Het vergroten en tijdig updaten van de technische competenties, van met name de medewerkers binnen universele garagebedrijven, is een absolute prioriteit de komende jaren en bovendien een succesfactor voor onze klanten. We zijn via het helpdeskconcept Mister X ook a la minute beschikbaar, zelfs on the job.”

Bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor gaven vele onderdelenfabrikanten, collega’s, klanten en leveranciers blijk van hun waardering voor Group Auto. Verder werden de nieuwe medewerkers Erik van Lier (formulemanager Carxpert), Erik ten Kortenaar (technisch coördinator trainingscenter en Diagnosexpert), Marianne Spierenburg (online communicatie) en Marleen Koppers (marketingcommunicatie) voorgesteld. Daarmee heeft Group Auto Benelux het team compleet, waarmee de sprong voorwaarts kan worden gemaakt.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1718 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *