Guido van der Spek start bij vibber

Het consultancybureau vibber heeft Guido van der Spek (51) aangesteld als divisieleider voor vibber people, de divisie van vibber die advies, en project- en verandermanagement levert. Daarnaast levert de divisie organisatieadvies, talentontwikkeling en diverse trainingen en workshops.  

De afgelopen dertien jaar was Guido van der Spek eigenaar van Carrec Technocenter in Soesterberg, het bedrijf dat hij een jaar geleden over deed aan zijn compagnon Joep Schuurman. Als zelfstandig ondernemer sinds 2004 met een bedrijfskundige achtergrond leverde Guido van der Spek ook al interim- en verandermanagement, organisatieadvies en wervings- en selectiediensten. en jarenlange ervaring is hij in staat het geheel van de operatie van ondernemingen te overzien en in een strategisch perspectief te plaatsen.

Over de benoeming van Guido van der Spek zegt Joël van den Doel, creatief directeur en mede-eigenaar van vibber: “Guido gaat zich voornamelijk richten op de verdere groei van de divisie. Hij is een ontzettend gedreven vent met als missie om goed werkgeverschap hand in hand te laten gaan met succesvol ondernemerschap. Zijn persoonlijkheid en ervaring sluiten goed aan bij de cultuur én ontwikkeling van vibber. We zijn daarom blij dat we deze zwaargewicht aan ons hebben kunnen binden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.