Joep Schuurman neemt Carrec over

Precies twaalfenhalf jaar nadat Joep Schuurman bij Carrec Technocenter kwam werken, komt het bericht dat hij het bedrijf gaat overnemen van Guido van der Spek. Op 29 juni ondertekenden beiden daartoe de intentieverklaring.

Op dit moment voert Joep Schuurman al de dagelijkse leiding over het bedrijf. De komende anderhalf jaar gaat het eigendom over in zijn handen. Guido van der Spek over de overname: “Uiteraard blijven wij wat Carrec betreft nog een hele tijd vier handen op één buik, maar ik treed wel steeds verder terug en na dit jaar ga ik operationeel volledig naar de achtergrond.”

Mooi en goed werk

Van der Spek kijkt met vertrouwen naar de toekomst van het bedrijf dat hij zelf in 2008 overnam: “Ik kende Joep al sinds 2005. Toen ik Carrec wilde overnemen in 2008 heb ik meteen Joep gebeld en gevraagd: ‘Doe je mee?’ Hij zei ja en vanaf 1 januari 2009 zat hij ook in het bedrijf. Hij runt nu eigenlijk al de show en ik heb er alle vertrouwen in dat Joep, samen met zijn vrouw Melanie en met het team van Carrec, de komende jaren doorgaat met mooi en goed werk leveren aan tevreden klanten, want daar is uiteindelijk alles op gebouwd: klanten goed begrijpen en naar volle tevredenheid bedienen.”

Guido van der Spek vervolgt zijn carrière als adviseur bij diverse bedrijven en organisaties. “Ik was al werkzaam als interim-manager en adviseur voordat ik Carrec overnam en daar ga ik gewoon mee door.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *