Haynespro koppelt monteur aan tablet

Haynespro lanceert een nieuwe versie van Haynespro Workshopdata: de touch-interface. Met deze speciaal voor tablets en smartphones ontwikkelde versie breidt Haynespro zijn productenpakket uit en biedt het bedrijf de monteur directe toegang tot alle informatie die hij nodig heeft.

Een monteur kan met zijn tablet inloggen. De gebruiker krijgt zo onmiddellijk toegang tot de technische kwaliteitsinformatie. Het verschil zit in de gebruikersinterface die speciaal is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor touchscreens en tablets. De scherminhoud is afgestemd op het specifieke tabletformaat, zodat de gebruiker intuïtief en snel naar de gewenste informatie wordt geleid.

Met Workshopconnect wordt alle informatie die is gekoppeld aan een gebruikersaccount opgeslagen in de cloud. De informatie is vervolgens toegankelijk vanaf elk apparaat. De opgeslagen informatie omvat de laatst bekeken auto’s, opgeslagen kostenramingen, werkorders, specifieke voertuigconfiguraties en gebruikersinstellingen.

Werkplanners en serviceadviseurs maken de werkorders gewoonlijk door een voertuig te selecteren, de opmerkingen van de klant toe te voegen en bepaalde onderdelen te selecteren. Een monteur wil echter gewoon de werkorders zien en alle technische informatie opvragen die hij nodig heeft om een opdracht snel en efficiënt uit te voeren. Met Haynespro Workshopdata Touch is een tablet voldoende voor het bekijken van de lopende werkorders en alle relevante technische informatie.

In Aftersales Magazine 9 staan de achtergronden van de nieuwe interface uitgebreid beschreven >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *