Heritage Parts: onderdelen klassiekers FCA

FCA Heritage en onderdelenfabrikant Mopar bundelen hun krachten in een project dat voorziet in originele onderdelen van klassieke personenwagen van FCA. De voor- en achterbumpers van de legendarische Lancia Delta HF Integrale vormen het eerste product in de catalogus.

De onderdelen zijn vanaf vandaag beschikbaar. Ze worden gefabriceerd met de originele mallen. Dat moet een optimale passing garanderen en zorgen dat de wagens, eenmaal op de weg, voldoen aan hedendaagse homologatie. Plaats van productie is de FCA-fabriek in Grugliasco. De bumpers worden geleverd zonder primer, maar moeten wel geschuurd worden voor het aflakken

Verlengde garantie

De range ‘Heritage Parts’ heeft betrekking op de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth. Behalve de productie en daadwerkelijke levering verzorgt Mopar ook de klantenservice en eventuele technische ondersteuning. Online kan de particuliere voertuigeigenaar de meer persoonlijke accessoires aanschaffen en zaken als verlengde garantie en onderhoud regelen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *