Heuts sluit er vier aan bij Autoglaz

Heuts, specialist in de automaterialen, mobiliteit en vrije tijd, opent dit jaar gefaseerd vier nieuwe vestigingen van Autoglaz, waarmee Limburg bediend zal worden. Op 1 januari heeft Autoglaz Hoensbroek als eerste vestiging haar deuren geopend.

“We willen ook op het gebied van glas de belangrijkste speler worden in Limburg. Doordat deze vestiging vlakbij ons hoofdkantoor is gevestigd, kunnen we alles goed coördineren, snel schakelen en gewoon binnenwandelen”, aldus Lars Heuts, directeur Heuts Mobiliteit en Vrijetijd.

Autoglaz Parkstad is opgegaan in het netwerk van Heuts, onder de naam Autoglaz Hoensbroek. Frans Collaris, die de voormalige vestiging startte, zal het team van Heuts versterken als operationeel manager.

Maxim Bakker, franchisemanager bij Autoglaz: “Lars is een ondernemer in hart en nieren, hij haalt alles eruit wat erin zit en zal er hard aan werken om zijn vestigingen te laten groeien.” Autoglaz Nederland werd opgericht in 2010 en is onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *