Hiqure voor Koops Autoschade

Koops Autoschade Borger heeft als één de eerste bedrijven in Nederland een positieve beoordeling gehad door Dekra Certification op het Focwa-keurmerk Hiqure. De normering is vanaf 1 januari 2015 verplicht voor alle Eurogarant-bedrijven.

Albert Koops: “Wij zijn al sinds september 2011 op de hoogte van Hiqure en we hebben het hele jaar rekening gehouden met de komst van de definitieve norm. Samen met consultant Martin van Veen van BASF Coatings Services heb ik de strategie bepaald. Op basis van deze strategie heeft iedereen binnen ons bedrijf zijn schouders er onder gezet.”

In oktober ging Harry Bekkers van Autoschade Herstel Groep het schadebedrijf uit Borger al voor. Zij ontving destijds het allereerste Hiqure-certificaat tijdens het jaarcongres van Focwa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.