Hoofdkantoor Midtronics naar Houten

Equipmentleverancier van onder meer accutesters Midtronics heeft woensdag 11 januari haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Houten in gebruik genomen. Het bedrijf speelt hiermee in op de groei die zij doormaakt door de opmars en de verwachte verder stijgende groei van start-stopsystemen, hybride en elektrische auto’s.

Steve McShane, president en ceo bij Midtronics: “De ingebruikname van het nieuwe kantoor en de gemaakte investeringen zorgen voor meerwaarde voor onze klanten en onze groei op de Europese markt.” De equipmentleverancier is in 1990 in IJsselstein opgericht enricht zich nu op verdere groei van haar productie-, installatie- en ontwikkelingsactiviteiten.

Midtronics heeft recent in Amerika haar gelijk gehaald in een rechtszaak als uitvinder van een reeks accutesters. Lees er hier meer over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.