Huldiging jubilarissen Koskamp Groep

De Koskamp Groep met vestigingen in zeven provincies Noordoost en Midden Nederland met het hoofdkantoor in Den Ham (ov), vierde vorige week het jubileumfeest bij Zalencentrum Harwig in Den Ham. Het jubileumfeest stond in het teken van het huldigen van zestien jubilarissen.

Er waren 11 medewerkers die het 12,5 jarig jubileum vierden, drie medewerkers die ruim 25 jaar in dienst waren en een medewerker die zich 40 jaar heeft ingezet. Ook is een medewerker gehuldigd die na bijna 40 dienstjaren Koskamp heeft verlaten i.v.m. een VUT-regeling.

Dit heuglijke feit is gevierd in het samenzijn van familie en collega’s van de jubilarissen. De Hoofddirectie heeft in persoonlijke toespraken voor de jubilarissen haar waardering uitgesproken.

Alle jubilarissen hebben de gouden Koskamp-speld, een bloemetje en een jubileumuitkering uitgereikt gekregen. Na de huldiging van de jubilarissen was er voor alle genodigden gelegenheid om te genieten van een koud en warm buffet. Het was een sfeervolle feestavond, waarbij de waardering voor de jubilarissen, op een gepaste wijze is gevierd!

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.