In memoriam: Rene Visser

Na een kort ziekbed heeft ing. René Visser vanochtend op 66 jarige leeftijd de oneerlijke strijd tegen alvleesklierkanker opgegeven. Ik heb hem leren kennen in 1982, waarbij hij vaak een stevige en vooral gedreven concurrent was van het bedrijf waar ik toen werkte.

René Visser was een trots en rechtvaardig man die de naam Saarloos in de autobranche, ook over de grens, groot heeft gemaakt. Bijna dertig jaar geleden is René vanuit zijn eigen woonhuis gestart en zette Saarloos opnieuw in ons land op de kaart. Met een duidelijke visie en veel enthousiasme is het bedrijf vervolgens uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier in onze branche.

Hij bouwde nog maar een paar jaar terug een prachtig nieuw pand in Venray, na vele jaren zijn onderneming vanuit Overloon te hebben geleid. Zijn beide zonen hebben daar al enige tijd de leiding en sturen de organisatie met 50 werknemers in zijn geest aan, iets om trots op te zijn.

René Visser was als ondernemer altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Met de divisie Carwash en daaraan gekoppeld de waterrecyclingsystemen van Rowafil, heeft hij marktsegmenten aangeboord die zeer succesvol bleken te zijn en het totale bedrijf Saarloos met grote stappen tot ontwikkeling heeft gebracht. Een trotse en sterke kapitein op het schip die aan een trouw team van werknemers de ruimte en mogelijkheden gaf om zich te ontwikkelen. Hij dacht altijd aan de toekomst.

Namens de medewerkers van Aftersales Magazine wensen wij familie en medewerkers alle sterkte nu zij een toekomst in moeten gaan zonder de stimulerende initiatieven van Rene Visser. De uitvaartdienst zal op woensdag 9 maart in Overloon plaatsvinden.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1834 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *