Infiniti naar Van Kerkhof en Visscher

De Van Kerkhof en Visscher Groep heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 de activiteiten van Infiniti in Nederland overgenomen van Autobinck Holding. Het eerste halfjaar blijft de huidige vestiging aan de Snijdersbergweg in Amsterdam geopend, daarna kunnen klanten terecht in nieuw te realiseren vestigingen in de hoofdstad en in het midden en westen van Nederland.

Met 7.400 nieuw verkochte auto’s van de merken Renault, Nissan en Dacia vanuit veertien vestigingen, is Van Kerkhof en Visscher Groep één van de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. De eerste Nissans Leaf in West-Europa zijn verkocht door de groep, die daarmee gelijk de grootste Leaf-dealer in Europa werd. Begin december heeft de Groep in Rotterdam een tweede verkoopvestiging voor dit type Nissan geopend.

Vanaf 2013 komen ieder jaar meerdere nieuwe modellen op de markt, die volgens eigen zeggen Infiniti nog nadrukkelijker op de kaart zullen zetten. In 2014 introduceert het merk een middenklasser, die voor een belangrijke verhoging van het verkoopvolume moet zorgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.