De Van Kerkhof en Visscher Groep heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 de activiteiten van Infiniti in Nederland overgenomen van Autobinck Holding. Het eerste halfjaar blijft de huidige vestiging aan de Snijdersbergweg in Amsterdam geopend, daarna kunnen klanten terecht in nieuw te realiseren vestigingen in de hoofdstad en in het midden en westen van Nederland.

Met 7.400 nieuw verkochte auto’s van de merken Renault, Nissan en Dacia vanuit veertien vestigingen, is Van Kerkhof en Visscher Groep één van de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. De eerste Nissans Leaf in West-Europa zijn verkocht door de groep, die daarmee gelijk de grootste Leaf-dealer in Europa werd. Begin december heeft de Groep in Rotterdam een tweede verkoopvestiging voor dit type Nissan geopend.

Vanaf 2013 komen ieder jaar meerdere nieuwe modellen op de markt, die volgens eigen zeggen Infiniti nog nadrukkelijker op de kaart zullen zetten. In 2014 introduceert het merk een middenklasser, die voor een belangrijke verhoging van het verkoopvolume moet zorgen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties