Aanbieder van laadoplossingen EV Company, opgericht in 2014, wordt overgenomen door de Autobinck Group. “Voor de volgende groeifase van EV Company ben ik blij met een sterke partner als Autobinck Group”, aldus oprichter Maarten Schuring, die bij het bedrijf betrokken blijft als commercieel directeur. Hans Kwaad wordt aangesteld als ceo van EV Company.

EV Company staat aan de vooravond van een grootschalige expansie vanwege de verwachte massale uitrol van EV’s in de komende jaren. Hans Kwaad: “Nederland is één van de koplopers op dit vlak in Europa en de verwachting is dat de omliggende landen snel volgen. Met de opgebouwde expertise van EV Company en de internationale aanwezigheid en slagkracht van AutoBinck zal EV Company zich de komende jaren ontwikkelen tot een toonaangevende Europese speler.”

Samenwerking

“Door EV Company toe te voegen aan ons portfolio voorzien we bovendien ook veel kansen in samenwerking met Autobinck-bedrijven. Zowel binnen de Ebinck divisie, maar ook met onze Mobinck-bedrijven zoals Fleet Support, Toogethr en Moove, en onze auto-import en leaseactiviteiten in Centraal-Europa. De werelden van energie en mobiliteit kruipen immers steeds dichter naar elkaar toe. Er liggen dan ook veel kansen om EV Company te laten groeien in binnen- en buitenland.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties