Inkoper start in carrosseriebouw

Inkoper trekt haar groei door naar meerdere disciplines. Het inkoopcollectief voor automotive Nederland is daarom per direct gestart met Inkoper Carrosserie en Inkoper MKB en heeft Erik Karhof aangetrokken voor de dagelijkse gang van zaken.

Ieder MKB-bedrijf kan met Inkoper Automotive of Inkoper MKB worden bediend op het gebied van inkoop van onder meer afval, energie en telefonie. Carrosseriebedrijven vereisen echter een ander soort expertise. Inkoper Carrosserie heeft als doel om de autoriteit te worden op het gebied van collectieve inkoop in deze branche, te beginnen met de inkoop van onder meer gassen, gereedschappen en bevestigingsmaterialen.

“Voor mijn vorige werkgever Combi Groep heb ik mij onder andere beziggehouden met het optimaliseren van de inkoop van grondstoffen en andere benodigdheden. Deze opgedane kennis ga ik nu toepassen binnen Inkoper Carrosserie. De infrastructuur van Inkoper biedt mij de mogelijkheid om nog meer carrosseriebedrijven te bedienen. Daarnaast kan ik me binnen Inkoper focussen op collectieve inkoop van nieuwe productgroepen”, aldus Karhof.

AD Autobedrijf is onlangs een samenwerking aangegaan met Inkoper. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.