Inschrijving Dave Bebelaar Duurzaamheid Award 2017 geopend

Bedrijven kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de strijd om de Dave Bebeler Duurzaamheid Award 2017, een prijs voor het beste duurzaamheidsinitiatief in de automotive. Dat laat de stichting Duurzaam Repareren weten.

Bedrijven, initiatieven, projecten, producenten en zelfs personen kunnen zich tot 1 juni 2017 opgeven, of kunnen opgegeven worden, indien zij een bijzondere uitvoering weten te geven aan het begrip duurzaamheid. De wedstrijd, waarbij het publiek de winnaar kiest, vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerkevenement van Duurzaam Repareren, eind juni 2017.

“Het publiek kiest weliswaar een winnaar, maar alle inzendingen verdienen een podium. En dat krijgt men ook bij ons”, aldus Harry Filon, bestuursvoorzitter van Duurzaam Repareren. “Niet alleen worden de genomineerden gepresenteerd aan het publiek, maar weken voorafgaand aan de verkiezing publiceren wij mooie videopresentaties van de genomineerden. Veel exposure dus, maar de award is ook bedoeld om best practices in de schijnwerpers te zetten. Dat geeft de initiatiefnemers de erkenning die zij verdienen, maar ook anderen de mogelijkheid deze voorbeelden te volgen.”  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3835 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *