Introductie ruitherstel AAS slaat aan

Als relatieve nieuwkomer op de autoruitmarkt heeft de landelijke schadeherstelketen AAS de eerste succesvolle resultaten geboekt, met onder andere een b-score (Experate) van Glasgarant.

Nicole Spenkelink, directeur AAS: “We hebben veel positieve reacties ontvangen op het initiatief om vanuit de keten gezamenlijk ruitservice aan te bieden. De Glasgarant-verzekeraars zijn de eerste opdrachtgevers waarmee een overeenkomst werd gesloten. Dat we na een paar maanden al een b-ranking hebben gescoord, is een super mooie prestatie.”

AAS scoort met name op het gebied van reparatie als keten goed. “Auto- en ruitschade gaan vaak samen en dan is het prettig om deze tegelijkertijd te laten repareren. Bovendien merken we dat het klanten een gerust gevoel geeft dat ze ook voor ruitschade bij onze herstellers terecht kunnen.”

De schadeketen bundelt sinds enige tijd partijen in de schadeherstelmarkt, waardoor er richting de klant een nog sterkere voorlichting ontstaat over schade-afhandeling. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *