Inzicht van VOC

Om een goed en actueel overzicht te hebben van het kennisniveau van de medewerkers in het bedrijf heeft VOC een hulpmiddel ontwikkeld, Inzicht. Het scherper worden van de kwaliteitseisen en het waarborgen hiervan vraagt van bedrijven dat de medewerkers voldoende zijn opgeleid voor het werk dat zij uitvoeren.

In Inzicht vindt u overzichten van certificaten die de medewerkers hebben behaald en van wie er gekwalificeerd zijn om bepaalde taken uit te voeren. Op een soort van ‘dashboard’ is te zien waar het bedrijf staat ten aanzien van de diverse normen zoals AST, Eurogarant, Hiqure en Schadegarant.

Verlaat een medewerker het bedrijf of is de geldigheid van een certificaat verstreken, dan is dit direct zichtbaar. Inzicht laat ook zien wie het meest geschikt is om zich voor deze kwalificatie te laten bijscholen en helpt bij het maken van een ‘Persoonlijk Ontwikkel Plan’ (POP). Certificaten behaald bij een ander opleidingsinstituut zijn handmatig aan het overzicht in Inzicht toe te voegen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.