J en T Autolease en Directlease kiezen Glasgarage

International Car Leasing Holding, waar J en T Autolease en Directlease deel van uitmaken, heeft Glasgarage toegevoegd als leverancier voor ruitreparaties en ruitvervangingen. De samenwerking gaat in op 1 januari 2013.

Jacques Huysmans,algemeen directeur van International Car Leasing Holding en Glasgarage-directeur Emil Voorhorst ondertekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. “Beide bedrijven behoren tot de top vijf van best beoordeelde leasemaatschappijen in het onderzoek van Vereniging Auto van de Zaak en ook wij zullen ons steentje bijdragen om de klanttevredenheid op minimaal dit niveau te handhaven. Dankzij de samenwerking groeien we in de leasemarkt”, aldus Voorhorst.

Jacques Huysmans: “Uit strategische overwegingen zochten we naar een extra leverancier voor ruitreparaties en ruitvervangingen. Dit om onze klanten nog beter van dienst te zijn. De keuze voor Glasgarage is mede gebaseerd op het grote aantal vestigingen in Nederland en de borging van een hoge mate van kwaliteit.”

Foto: Leo Smid en Emil Voorhorst van Glasgarage, Wout van der Heijden en Jacques Huysmans van International Car Lease Holding.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.