James ook in Hoofddorp

De fanchiseformule James Autoservice heeft er vanaf 1 juni een nieuwe vestiging bij. Ondernemer Henno van den Berg is de achttiende vestiging gestart in Hoofddorp. Op de laatste dag van Autovak RAI 2011 is het franchisecontract ondertekend.

Henno van den Berg: “Het is altijd al een droom van mij geweest om voor mijzelf te beginnen in de autobranche. Op mijn vijftiende was ik al altijd aan het werk tussen de auto’s. Wat begon met poetsen is inmiddels uitgegroeid tot het complete beheer van de aftersales. In de loop der jaren heb ik alle kanten van het autovak gezien.”

Dat dit franchisecontract getekend wordt op de vakbeurs is geen toeval. Roel Damen ,
manager James Autoservice vertelt: “Op de Autovak RAI lanceerden wij de vijf zekerheden
van James Autoservice. De aansluiting bij ons door Henno onderstreept dat de vijf zekerheden meerwaarde bieden voor ondernemers.”

In maart zijn er nieuwe James-vestigingen gestart in Alphen aan den Rijn (Ducar), Den Haag (Vathauer) en Bunschoten (Daatselaar).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.