Kasco Autoschade kiest voor Glasurit

Kasco Autoschade heeft onlangs gekozen voor een samenwerking met lakleverancier Glasurit. Kasco is gevestigd in Leiderdorp en maakt deel uit van de Riva Holding. 

Vanaf begin dit jaar werkt Kasco Autoschade met verschillende producten van Glasurit. Zo wordt gewerkt met het nieuwe UV-systeem en gebruikt het bedrijf de nieuwe generatie blanke landen, die vorig jaar in ons land werd gelanceerd. Ook maakt het bedrijf gebruik van de fotospectrometer Glasurit Ratio Scan en het Color Profi Systeem, dat bestaat uit duizenden originele lak gespoten kleurstalen voor uni en metallic. Door het werken met Glasurit wil Kasco meer snelheid en kwaliteit genereren.

Bovendien kan het bedrijf natuurlijk rekenen op de nodige ondersteuning en dienstverlening via het Color Motion-netwerk van Glasurit.

Twee andere schadeherstelbedrijven van Riva Holding, Valstar Schade in Kwintsheul en Deurloo Autoschade in Delft, werken al jarenlang met het systeem van dit lakmerk.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.