Kees-Jan Bus gaat Care verlaten

Directeur Kees-Jan Bus gaat Care Autoschade verlaten en heeft sinds 2013 leiding gegeven aan de schadeketen. Bus zal zijn werkzaamheden de komende maanden overdragen aan Bouwe van Wijk, afkomstig van Rabobank.

“Sinds de overname door Rabobank in juni van dit jaar is Care in stabiel vaarwater terecht gekomen en zit mijn taak erop”, aldus Bus. “De afgelopen jaren zijn een intensieve periode geweest, waarbij de borging van de continuïteit en het serviceniveau voor onze klanten bovenaan hebben gestaan.”

In 2014 voerde Bus een herstructurering door bij de schadeketen (54 locaties) waarbij onder andere twaalf clustermanagers werden aangesteld in plaats van vestigingsmanagers. Sinds vorig jaar heeft de keten gekozen voor een meer gedifferentieerde aanpak en wordt in de strategie een duidelijker onderscheid gemaakt tussen cosmetische en complexe schades.

Kees-Jan Bus was sinds 2013 directeur van de keten en volgde destijds Johan van Klinken op.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.