Kia sterker in zakelijke markt

Kia Nederland breidt haar organisatie uit met Eric van der Werf als manager corporate sales. Vanaf 12 september start Tijmen van Iersel als manager van de afdeling fleetsales & leasing en tot slot wordt de verkoop binnendienst van Kia versterkt met Dirk Heling.

Van der Werf wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met en het uitbreiden van de belangrijkste zakelijke relaties van de importeur en Van Iersel heeft ervaring opgedaan bij onder andere Renault Nederland, Europcar en BMW Group Nederland. Hij staat voor de taak om de voorziene groei van Kia in de zakelijke markt verder in goede banen te leiden. Heling werkte al voor Kia in een gecombineerde verkoopfunctie en zal zich nu volledig focussen op de backoffice-activiteiten van fleetsales & leasing.

“Daarmee is onze fleetsales & leasing-afdeling voorlopig op oorlogssterkte. Kia wordt een steeds serieuzere gesprekspartner in de zakelijke markt”, aldus algemeen directeur Cor Baltus.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *