Kilinclar koopt Carparts Almere

De Rotterdamse grossiersgroep Kilinclar neemt de Almeerse automaterialengrossier Carparts over. Daarmee vergroten de gebroeders Ilyas en Huseyin Kilinc hun grossiersnetwerk tot veertien vestigingen.

Behalve diverse vestigingen in Rotterdam heeft Kilinclar-filialen in Ridderkerk, Zoetemeer, Barendrecht, Dordrecht, Vlaardingen, Breda en nu dus Flevoland. Naast de veertien vestigingen levert Kilinclar aan een partnernetwerk van onafhankelijke grossiers. Die worden via het centraal magazijn in Zoetermeer beleverd.

Twee jaar geleden nam Kilinclar nog de importactiviteiten van Freeparts uit Nieuwegein over en werd een strategische samenwerking met MW uit Naarden opgezet. Huseyin Kilinc: “Met onze groep hebben we nog voldoende groeiambitie. Ook in een aftermarket die onder druk staat, zien wij kansen om uit te breiden en onze groeistrategie te realiseren.”

De Kilinclar groep heeft een breed en diep assortiment A-merken onderdelen, maar ook een aantal private labels. Daarnaast distribueert de groep een ruim aanbod banden en autolakken.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.