Knook nieuwe Jaguar-dealer Breda, Bogaers dicht

Bogaers Breda heeft het dealerschap van Jaguar uit handen moeten geven. Knook is sinds 1 november de nieuwe merkdealer in die stad. Dit betekent voor Bogaers het einde van het bedrijf.

Jaguar en Land Rover Nederland voegt de dealerschappen van beide merken zo veel als mogelijk samen. Knook voerde al Land Rover en met de komst van Jaguar is de complete familie nu onder één dak te vinden.

Bogaers had geen mogelijkheid om ook Land Rover te gaan voeren en gooide daarom de handdoek in de ring. Twee van de zeven medewerkers zijn samen in Tilburg als Jaguar-specialist gestart. De overigen vallen onder een sociaal plan om weer ergens aan het werk te kunnen.

Familie

Renata Knook van Knook Breda: “Het merk Jaguar sluit in alles perfect aan op onze bestaande activiteiten. Om te beginnen zijn de merken familie van elkaar, ze delen de emotie en de Britse uitstraling. De gamma’s van de merken sluiten mooi op elkaar aan en bovendien maken Jaguar en Land Rover gebruik van dezelfde systemen, apparatuur en gereedschappen. Uiteraard krijgt Jaguar zowel in de showroom als in de werkplaats de ruimte die het verdient.”

Marc Bienemann, directeur van Jaguar Land Rover Benelux is blij met de nieuwe en toch vertrouwde partner: “Knook Breda is in de afgelopen jaren vaker tot beste dealer van het jaar uitgeroepen. Daar kunnen nu ook Jaguar-rijders de vruchten van plukken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.