Koskamp opent elfde vestiging

Grossiersgroep Koskamp uit Den Ham opende deze week, aan de Litauensestraat 2 in Zutphen, de deuren van hun elfde vestiging. En dat volgens hetzelfde concept als de andere filialen: geen balie, geen shop en de nadruk op het online b-to-b bestelplatform. En dat om te benadrukken dat de particulier niet welkom is. Er wordt uitsluitend aan autobedrijven, schadeherstellers, bandenspecialisten en fleetowners geleverd.

Met de elfde vestiging zijn volgens Bram Teun Koskamp de voorlopige grenzen van de fysieke expansie bereikt. Ook is een belangrijke doelstelling gerealiseerd: “Een aaneengesloten bewerkingsgebied waarbinnen onze visie en manier van werken aansluiten op de cultuur van de mensen en bedrijven in die regio.”

In Zutphen is op 5000 m² het complete aanbod onderdelen en banden beschikbaar. De tien medewerkers staan iedere werkdag van 07.00 uur tot 19.00 uur voor de klant klaar. De routedienst rukt acht keer per dag uit. Ook op zaterdag is Koskamp geopend; van 08.00 uur tot 17.00 uur, waarbij dan twee bezorgroutes worden gereden.

Koskamp ondersteunt onder meer de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, Autocrew, BIS, Vakgarage, Autofirst, Autoprofijt, James, Profile Car & Tyrecenter, Automat, Valvoline Center en Otopartner. Het filiaal in Zutphen beschikt ook over een eigen trainingscenter, waar wordt samengewerkt met Autoniveau, Bosch, GMTO en Automotive Academy. Een breed scala aan trainingen en opleidingen is beschikbaar. Op 1 september staat de officiële feestelijke opening gepland.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.