Kost Dat bij 500 autobedrijven

De offertemodule Kost Dat van Van Heck Automaterialen is het laatste half jaar flink gegroeid en heeft inmiddels 500 autobedrijven aangesloten. Deze bedrijven bieden vanaf hun eigen website de automobilist prijzen op maat aan voor onderhoud en reparatie. Eind 2012 moet het aantal aangesloten autobedrijven verder groeien naar duizend voor een landelijke dekking.

Autobedrijf Van Besouw is nummer 500 geworden. Directeur Ad van Besouw: “Naast het feit dat ik nu 24 uur per dag de consument een prijs op maat kan geven en zelf alles kan bepalen, is het voor mij ook een erg groot voordeel dat ik nu antwoord kan geven op vragen die ik eerder niet kon beantwoorden. Als er vroeger aan ons een prijsopgave werd gevraagd voor een beetje bijzondere nieuwe auto die we niet vaak in de werkplaats hadden gehad, was het lastig inschatten. Nu kunnen we dat zonder problemen. Dus we leren zelf ook nog veel van de prijzen die Kost Dat genereert.”

Van Heck Automaterialen heeft sinds 1 december in haar offertemodule Kost Dat ook de wintercheck toegevoegd aan de lijst met vaste klussen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *