Kuhne levert driemaal

Om haar klanten, grossiers in automaterialen, nog beter te kunnen bedienen start Kühne per direct een proef waarbij haar filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven driemaal per dag beleverd gaan worden. Het gaat om één keer in de nacht en twee bezorgingen overdag.

“Deze intensivering zal leiden tot een forse toename in de beschikbaarheid van onderdelen, waardoor de grossiers nog sneller kunnen inspelen op de vraag van hun klanten”, aldus Fred Kamphuis, directeur marketing en & ICT bij Kühne.

Voor een daglevering hadden de grossiers dagelijks tot 9.30 uur de beschikking over de centrale voorraad van Kühne in Hoevelaken. De bestellingen werden dan in de Car Go uitgeleverd of werden bij het Kühne-filiaal afgehaald. Hier voegt Kühne nu de extra mogelijkheid aan toe om tot 11.45 uur te bestellen uit de centrale voorraad van Kühne Hoevelaken. Deze onderdelen kunnen dan vanaf 13.30 uur in het Kühne-filiaal worden afgehaald.

Kühne heeft haar bestelsystemen Automaster-Base en Automaster-Kubes aangepast aan de extra leveringen. Afhankelijk van de besteltijd ziet de grossier nu meerdere mogelijkheden om nog op dezelfde dag haar bestellingen geleverd te krijgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.