Kwik-Fit autoruitcalculatie via Audatex

ABZ lanceert een calculator (Audatex) die openheid geeft over de opbouw van de prijs en montage van een ruit. Kwik-Fit neemt de dienst als eerste in gebruik. Audatex is een dienst van ABZ en biedt de verzekerings- en schadesector calculatiemethodes voor het vaststellen van schadebedragen bij autoschade.

Algemeen directeur van Kwik-Fit, Martin Post: “Er zijn zo’n 8.000 verschillende autoruiten. Met Audatex weten wij op basis van slechts het kenteken welke autoruit moet worden geplaatst. Klanten zijn er bij Kwik-Fit dus zeker van dat de juiste ruit wordt geplaatst.”
Kwik-Fit denkt verzekeraars en leasemaatschappijen enthousiast te krijgen voor de Audatex Ruitcalculatie, omdat deze tot een grotere transparantie zal leiden. Het bedrijf verwacht de komende jaren met meer dan 20 procent per jaar te groeien.

Kwik-Fit is onlangs definitief verkocht aan het Japanse Itochu Corporation, eigenaar van Stapleton Tyre Services. Met de deal was 637 miljoen pond gemoeid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *