Kwik-Fit helpt 50 leerlingen aan baan

Kwik-Fit helpt bij de start van het nieuwe schooljaar 50 leerlingen autotechnicus aan een baan. Nooit eerder had Kwik-Fit meteen al bij de start van het nieuwe schooljaar plek voor 50 leerlingen.

Als erkend leerbedrijf werkt Kwik-Fit samen met alle ROC’s in Nederland die de BBL-opleiding (Beroepsbegeleidende leerweg) autotechnicus niveau 2 verzorgen. De leerlingen gaan het praktijkdeel van de BBL-opleiding volgen bij één van de 182 Kwik-Fit filialen en krijgen bovendien nog extra praktijkonderwijs in de Kwik-Fit Academy in Harderwijk.

Bert de Jonge, HR manager Kwik-Fit Nederland: “Kwik-Fit is de grootste autoserviceketen van Europa en we vinden het daarom onze taak om te investeren in opleidingsmogelijkheden voor jonge talenten. Bovendien zijn wij in de afgelopen jaren van een fastfitter uitgegroeid tot een full service bedrijf en zorgen we op deze manier dat we ook in de toekomst goed opgeleide automonteurs hebben voor een uitgebreid servicepakket.”

Kwik-Fit heeft nog een aantal leerwerkplekken beschikbaar voor leerlingen autotechnicus niveau 2. Kijk voor meer informatie op werkenbijkwikfit.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.