Kwik-Fit start samenwerking met verzekeraar

Kwik-Fit en Voogd-Voogd Verzekeringen zijn een strategische samenwerking aangegaan met betrekking tot autoruitvervanging- en reparatie. Verzekerden van de meer dan 2.100 bij Voogd-Voogd aangesloten bemiddelaars kunnen voor autoruitservice vanaf nu ook terecht bij één van de 180 Kwik-Fit filialen in Nederland. Bovendien krijgt Voogd-Voogd door het Audatex-systeem voor autoruitcalculatie, waarmee Kwik-Fit werkt, inzicht in het schadebedrag.

Kwik-Fit en Voogd-Voogd denken met de samenwerking meer openheid te kunnen brengen in de branche, wat uiteindelijk zal leiden tot lagere schadekosten. In de Nederlandse autoglasmarkt voor personen- en bestelauto’s gaat jaarlijks zo’n 220 miljoen euro om.
Michael de Nijs, directielid van Voogd-Voogd: “Doordat Kwik-Fit gebruik maakt van Audatex, hebben wij een betrouwbaar inzicht in het schadebedrag. Deze openheid in de glasmarkt gaat wat ons betreft de toekomstige standaard worden, net als in de plaatschademarkt.”

ABZ lanceerde onlangs een calculator (Audatex) die openheid geeft over de opbouw van de prijs en montage van een ruit. Kwik-Fit neemt de dienst als eerste in gebruik.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.