Landport introduceert Duracell automotive accu’s

Landport is vanaf heden de exclusieve vertegenwoordiger van Duracell automotive accu’s in Nederland. Landport, onderdeel van de Louwman Groep, is op de Nederlandse automotive markt reeds actief met het merk Dynac.

Het assortiment bestaat uit vier productlijnen. De Duracell Starter biedt dagelijks een betrouwbaar startvermogen. De Duracell Advanced levert een maximaal startvermogen en is hiermee de belichaming van Duracell kwaliteit. De Duracell Extreme is speciaal ontwikkeld voor voertuigen met een start-stopsysteem. De Duracell Professional is door zijn absolute robuustheid geschikt voor het zware werk en biedt ultiem startvermogen in iedere conditie.

“Duracell staat voor ultieme duurzaamheid en deze accu’s leveren iedere dag en in elke conditie een maximale prestatie”, aldus commercieel directeur Tim de Zwart.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *